Biler til salg hos ​Hørning Autohandel - AutoMester

Se et udvalg af vores biler til salg - kom og besøg vores autohandel eller kontakt os og hør mere om din næste bil.

​Hos Hørning Autohandel - Automester har vi et varieret udvalg af biler i god stand. 

​Køb din næste bil hos en forhandler frem for privat. Det giver dig større sikkerhed. Desuden har vi eget værksted, hvor bilerne bliver gennemgået kritisk, Vi holder til i Hørning, men vore kunder kommer fra hele Østjylland, herunder blandt andet Aarhus og Skanderborg.

Køb din næste bil hos os

Vi er forhandler med stor erfaring, service i topklasse og absolut konkurrencedygtige priser, sådan er det!


​Vi tilbyder samtidig finansiering eller leasing af din kommende bil. Desuden har vi eget værksted til salgsklargøring og serviceeftersyn. Vi tilbyder med andre ord et trygt og sikkert bilkøb, hvor vi sørger for det hele.

Vi har biler til salg i stort set alle prisklasser. Du kan her på siden se nogle af de biler, vi har til salg for tiden, men du kan også kontakte os, hvis du har et specifikt ønske om en helt bestemt type bil, som vi så vil være på udkig efter, for dig, på hele det åbne marked. Med andre ord, er den aktuelle bil måske ikke lige på lager, men måske kan vi fremskaffe den, hvis du fortæller os om dine ønsker.

Kontakt os og hør nærmere om vores biler til salg

I vore udstillingslokaler ud mod Skanderborgvej kan du med egne øjne opleve vort udvalg af biler til salg i alle prisklasser - dog fortrinsvis mellemklassebiler. Står du for at skulle have udskiftet din bil, er det absolut værd at slå vejen forbi - og du er altid velkommen til at kigge inden for.


​Du kan også kontakte os på 86923190 for at få en drøftelse om dine ønsker og behov. ​Alternativt kan du skrive til os på steen@horningautohandel.dk. Og så er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi vores autohandel og se vores flotte udvalg af biler til salg.

​Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din kommende bil.

Steen Overgaard, indehaver​

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

Hørning Autohandel
Nydamsvej 11
​8362 Hørning

info​

Hørning Autohandel ApS
​Automester

CVR:
28 32 27 71

​Nyda​​msvej 11
​8362 Hørning​

fdm2

​​Godkendt 20.12.2017