Vi hjælper med udbedring af forsikringsskader

​Kom hurtigt tilbage på vejene

Er din bil gået i stykker, og har dit forsikringsselskab godkendt, at de dækker turen på autoværksted til reparation? Så kan vi ved Hørning Autohandel hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig hjælp til udbedring af forsikringsskader på biler, og vi sørger for, at du hurtigt kommer tilbage på vejene igen.

Har du en forsikringsskade på din bil i eller omkring Aarhus eller Skanderborg? Så kan du nemt og hurtigt komme forbi med den på vores værksted i Hørning. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker, modeller og årgange, så vi kan selvfølgelig også ordne din bil. Vi er en del af Automester-værkstedskæden, hvilket sikrer kvaliteten af vores arbejde, uanset hvilke forsikringsskader, vi skal udbedre.

Vælg selv et værksted der tager sig af forsikringsskader

Selvom dit forsikringsselskab henviser dig til eller anbefaler et specifikt værksted, så bør du huske på, at det altid står dig helt frit for selv at vælge, hvor du opsøger hjælp til forsikringsskader. Dette stiller dig ikke dårligere i forhold til forsikringssagen, og du risikerer ikke noget. Hos os kan du også få rådgivning om forsikringsskader, hvis der er noget du er i tvivl om eller har spørgsmål til.

Udover forsikringsskader, kan vi også tilbyde et stort udvalg af services på vores værksted. Vi har blandt andet et dækhotel, og så kan vi også stå for at gøre din bil klar forud for et syn. Hvis din bil skal være til reparation på værkstedet på et tidspunkt, hvor du stadig har behov for at køre, så kan du også få en gratis lånebil. Vi ønsker nemlig, at det skal være bekvemt og nemt at gøre brug af Hørning Autohandel.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores arbejde med udbedring af forsikringsskader, eller hvis du vil bestille en tid til at få din bil på værksted, så kontakt os allerede i dag. Du kan også komme forbi vores værksted til en uforpligtende snak.

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

​​Godkendt Januar 2023