Klargøring til syn – vi klarer den

​Skal din bil snart til syn, og vil du gerne have en problemfri oplevelse?

Står du over for at skulle have foretaget det lovpligtige syn af din bil, og vil du gerne sikre dig en hurtig og effektiv proces? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Hørning Autohandel ApS er vi specialister inden for klargøring til syn, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger til både privat- og erhvervskunder fra Hørning, Aarhus og Skanderborg og i det hele taget i Østjylland.

Fordelene ved at vælge os

Ved at vælge os til at udføre klargøring til syn kan du forvente en hurtig og effektiv service, der sikrer, at din bil er i topform og klar til syn uden unødige ventetider. Vi er stolte af vor høje kundetilfredshed og konkurrencedygtige priser, der gør os til et attraktivt valg for mange forskellige kunder, herunder mange pendlere, der passerer i og i omegnen af Hørning/Skanderborg hver dag.

Vorres erfarne og kvalificerede personale er eksperter inden for synsklargøring. De vil gøre deres bedste for at imødekomme dine behov og sikre et problemfrit synstjek af bil.

Vores mål er at gøre processen så gnidningsfri som muligt og sørge for, at din bil opfylder alle kravene til syn. I forbindelse med klargøring til syn gennemgår vores dygtige medarbejdere din bil grundigt og sørger for, at eventuelle fejl og mangler bliver rettet op, så du undgår at skulle til omsyn. Vi hjælper desuden også med udbedring af forsikringsskader.

Book din tid til klargøring til syn allerede i dag

Gør dig selv og din bil en tjeneste ved at sikre en problemfri synsoplevelse.

Book en tid til klargøring til syn hos Hørning Autohandel ApS allerede idag og få glæde af vores effektive service og konkurrencedygtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

Læs Cookiedeklaration her

 ​​Godkendt februar 2024