Montering af dæk og opbevaring af dæk​​

Har du brug for et tjek af dine dæk eller montering af nye dæk ? Så er vores værksted det rette for dig!

Vi tilbyder professionel montering af dæk på personbiler og varevogne.

Med dækhotel og dækcenter beliggende i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg udfører vi alt inden for dæksalg-, montering og afbalancering samt opbevaring af dæk, såkaldt dækhotel. Uanset om du skal have foretaget en 4-hjulsudmåling eller foretaget udskiftning af dæk på din personbil eller varevogn, er vi klar til at hjælpe dig - og til konkurrencedygtige priser.

Vigtigt med montering af dæk efter vej- og vejrforhold

Det siger sig selv, at din bil ikke kan bremse eller styre optimalt, hvis dine dæk ikke passer til underlaget. Derfor er det vigtigt med udskiftning af dæk, så du er klar til den kommende sæson. Du skal have sommerdæk monteret sidst på foråret, og vinterdæk monteres midt i efteråret.

Det er vigtigt at køre med dæk, der er afpasset vej- og vejrforholdene. Derfor bør du altid køre på sommerdæk om sommeren og vinterdæk i vinterhalvåret. Korrekt montering af dæk sikrer dig og dine medtrafikanter den bedste sikkerhed og fremkommelighed. Se fordelene ved dæktyperne herunder. 

  • Sommerdæk er fremstillet til at give et perfekt vejgreb på lune sommerveje.
  • Vinterdækkets bløde gummi og mange lameller gør det sikkert at køre i vinterføre og på kolde fugtige veje.
  • Helårsdæk kombinerer nogle af sommer- og vinterdækkets egenskaber. Det kan være en løsning for bilister, som ikke kører så meget og har mulighed for at lade bilen stå, når vinteren virkelig raser.

Har du de rigtige dæk på din bil, eller bør du få monteret nye dæk? Udover udskiftning/montering af dæk, tilbyder vi også salg af dæk samt opbevaring af dæk på vores dækhotel.

Dækhotel til sikker opbevaring af dine dæk

Udover montering af dæk kan vi tilbyde at opbevare dine dæk på vores dækhotel. De bliver registreret på forsvarlig og optimal vis på dækhotellet. Vi tjekker desuden dækkenes stand og restløbetid i forbindelse med montering af dæk ved sæsonstart.


​Du skal være opmærksom på, at der kan gælde særlige krav til dine dæk, hvis du skal til udlandet i vinterhalvåret. Se reglerne for nogle af de mest besøgte EU-lande for danskere i vinterhalvåret.

Hvad koster montering af dæk? Få et tilbud her

​Sidder du inde med spørgsmål som 'Hvad koster nye dæk?' eller 'Hvad koster skiftning af dæk?', så kontakt os for at høre mere om hjulskifte/dækmontering og dækhotel. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud på nye dæk med montering. ​Vi tager gerne en snak om de forskellige dæktyper samt dine ønsker og behov.

​Kontakt os på 86 92 31 90 eller steen@horningautohandel.dk for at høre nærmere om priser og andet. Vi giver gerne en god pris på et sæt nye dæk og ser frem til at bistå med montering o.s.v.!

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

Læs Cookiedeklaration her

 ​​Godkendt februar 2024