Hørning Autohandel ApS - Automester

Vi kan forestå alle former for reparationer og service på din bil...

Som kunde hos på vores autoværksted kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris, såvel på reservedele som på timeløn. Som en del af Automester-værkstedskæden kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, uanset mærke, model og årgang - incl. varevogne/erhvervsbiler og hybrid-/elbiler.

Det betyder, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvorved du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får gyldigt stempel i din digitale servicebog!

3 års garanti på reservedele

​Vi indkøber reservedele via FTZ /Automester –  hvor såvel pris som kvalitet hænger sammen, og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele! Automester-kæden dækker hele landet med p.t. over 400 værksteder.

Vi udfører alle former for reparationer - større eller mindre - og vi kan herudover også tilbyde rust- og pladearbejde, airconditionservice, 4-hjulsudmåling, dækcenter/dækhotel, klargøring/polering samt udbedring af glasskader. Derudover klarer vi alle former for skadesarbejde via dit forsikringsselskab, såfremt du skulle være uheldig at være impliceret i et uheld e.l. Vi afhenter gerne såvel din bil som dig, og vi tilbyder naturligvis lånebil efter forudgående aftale, hvormed du alene skal stå for dit eget brændstofforbrug i låneperioden.


Så du er hurtigt kørende igen med os som dit foretrukne værksted...!


Husk, at det står dig frit for - og ikke stiller dig dårligere - selv at vælge et værksted til udbedring af forsikringsskader, også selvom nogle forsikringsselskaber henviser dig til eller anbefaler et værksted.

Vi tilbyder gratis lånebil ved reparation

Mens din bil er på værksted hos os, kan vi som nævnt altid tilbyde dig en gratis lånebil efter forudgående aftale - også ved forsikringsskader - og du bedes oplyse os derom, når vi aftaler tiden for værkstedsbesøget. Du vil i de fleste tilfælde kunne indlevere din bil om morgenen og afhente den igen samme dags aften. Har du brug for, at vi henter din bil på vores autotransporter f.eks. på din arbejdsplads, mens du passer dit arbejde, sørger vi for at afhente og tilbagelevere din bil efter udført service/reparation - såkaldt "hente- og bringe service".


Vi sætter en ære i, at vores kunder føler sig godt behandlet, og vi udfører naturligvis kun det arbejde, der er bestilt. Konstateres det, at der er behov for yderligere reparation end først antaget og bestilt, bliver der ikke taget skridt til dette, førend vi har haft forudgående kontakt til dig og med din accept.


Det vægtes højt, at vort personale er serviceminded og kompetent til at løse opgaverne på professionel vis. Vore mekanikere er løbende på efteruddannelse, så vi hele tiden sikrer at være ajour med den seneste teknologi og dermed fuldtud kan stå inde for vores arbejde.


Vi har endvidere - i vore udstillingslokaler ud mod Skanderborgvej - tilknyttet salg og køb af nyere brugte biler i alle prisklasser (dog fortrinsvis mellemklassebiler), så står du for at skulle have udskiftet din bil, er det også værd at slå vejen forbi, og du er altid velkommen til at komme forbi for et uforpligtende besøg.

Steen

Holme Overgaard

​Steffen
Jørgensen​

​Jesper

​Kristensen

Hørning Autohandel ApS - Automester
v/Steen Overgaard

(Indehaver siden 2005)

​Mange bilejere har opdaget, at fabriksgarantien holder, når de får serviceret eller repareret deres bil hos et Automester-værksted, jfr. EU-reglerne for bilbranchen generelt.

Hos Hørning Autohandel-Automester råder vi over den nødvendige information og det tekniske udstyr, som bilfabrikanternes forskrifter kræver, og du kan derfor også være sikker på, at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden, også for din nye bil, hvilket naturligvis verificeres ved ajourføring i bilens digitale servicebog.

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

Læs Cookiedeklaration her

 ​​Godkendt februar 2024