​Serviceeftersyn af alle mærker, modeller og årgange

Er det blevet tid til et serviceeftersyn af din bil? Hos Hørning Autohandel udfører vi service og reparation på alle bilmærker, modeller og årgange.

Du beholder fabriksgarantien, når du får serviceret din bil hos et AutoMester-værksted. Vores autoværksted ligger i Hørning, men vi har også kunder fra blandt andet Aarhus, Skanderborg, omegn og en stor del af Østjylland.

Bilens servicebog får et gyldigt stempel ved service

Vi servicerer alle former for personbiler, varevogne og erhvervsbiler, og det gælder alle mærker, modeller og årgange.

Vi har alt det påkrævede tekniske udstyr og værktøj, ligesom vi har adgang til den nødvendige information om bilen. Det sker gennem en digital servicebog, som er en online-database med servicebøger.

Dermed kan vi også servicere din bil i løbet af garantiperioden. Du får naturligvis et gyldigt stempel i din servicebog, så du bevarer garantien på bilen.

Vi tilbyder al løbende service såsom:

  • Olieskift
  • Dækskift
  • Sporing af dæk
  • Sporing af bil
  • Skift af tandrem
  • Serviceeftersyn

Vi benytter fortrinsvis reservedele fra FTZ Autodele & Værktøj A/S. Det sikrer en god kvalitet og en attraktiv pris. Dertil kommer, at der er tre års garanti på reservedelene. Vi tilbyder desuden også opbevaring af dæk på vores dækhotel.

Du er velkommen til at benytte en af vores gratis lånebiler, når din bil skal på værksted hos os.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Vores priser for serviceeftersyn afhænger af omfanget og behovet for reservedele. Du kan altid forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

I visse tilfælde kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Du kan for eksempel vælge nogle nye dæk, som koster lidt mere, men holder længere, men vi kan naturligvis også tilbyde en billigere løsning.

Bestil tid online eller kontakt os for at høre mere

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 86 92 31 90 for at høre nærmere eller få en billig pris. Eller du kan skrive til os på e-mail steen@horningautohandel.dk

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

​​Godkendt Januar 2023