​Serviceeftersyn af alle mærker, modeller og årgange

Er det blevet tid til et serviceeftersyn af din bil? Hos Hørning Autohandel udfører vi service og reparation 

Serviceeftersyn på alle bilmærker, modeller og årgange....

Du beholder naturligvis din fabriksgaranti, når du får serviceret din bil hos os som AutoMester-værksted. Vores autoværksted ligger i Hørning, men vi har også kunder fra blandt andet Aarhus, Skanderborg, omegn og en stor del af Østjylland.

Bilens servicebog ajourføres ved service

Vi servicerer alle former for personbiler, varevogne og erhvervsbiler, og det gælder alle mærker, modeller og årgange, herunder hybrid- og elbiler.

Vi har det påkrævede tekniske udstyr og værktøj, ligesom vi har adgang til den nødvendige digitale information omkring bilen. Det sker gennem en digital servicebog, der er en online-database.

Dermed kan vi også servicere din bil i løbet af garantiperioden. Du får naturligvis ajourført din servicebog, således at du bevarer og altid kan dokumentere garantien på bilen.

Vi tilbyder al løbende service såsom:

  • Olieskift
  • Dækskift
  • 4-hjuls udmåling
  • Klargøring til syn og kørsel til/fra synshal
  • Skift af tandrem
  • Serviceeftersyn
  • og meget meget mere....

Vi benytter fortrinsvis reservedele fra FTZ Autodele & Værktøj A/S. Det sikrer en god kvalitet og en attraktiv pris. Dertil kommer, at der er 3 års garanti på reservedelene. Vi tilbyder desuden også opbevaring af dæk på vores dækhotel.

Du er velkommen til at benytte en af vores gratis lånebiler, når din bil skal på værksted hos os. Du skal blot afholde brændstofforbrug.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Vore priser for serviceeftersyn afhænger naturligvis af omfanget af arbejdet og behovet for reservedele. Du kan altid forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

I visse tilfælde kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Du kan for eksempel vælge nogle nye dæk, der koster lidt mere og dermed med længere levetid, men vi kan naturligvis også tilbyde en billigere løsning.

Bestil tid online eller kontakt os for at høre mere

Du kan bestille tid til service ved at benytte vores kontaktformular her på siden, men du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på telefon 86 92 31 90 for at høre nærmere og få et tilbud. Eller du kan skrive til os på steen@horningautohandel.dk

Bestil tid online eller kontakt os

Du kan bestille tid til service ved at benytte nedenstående formular. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 86 92 31 90 eller mail steen@horningautohandel.dk.

Jeg er

 
 
Kontakt mig på

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Hørning Autohandel - Automester

Nydamsvej 11, 8362 Hørning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 92 31 90

E-mail: steen@horningautohandel.dk

Læs Cookiedeklaration her

 ​​Godkendt februar 2024